Donateurs maken het verschil

Stichting Greendustry is een stichting zonder winstoogmerk. Wij zijn de enige stichting die het vergroenen van bedrijven en bedrijventerreinen als hoofddoel heeft. Om dat goed te kunnen doen, zijn we afhankelijk van donateurs.

Waarom bedrijven vergroenen?


Bedrijventerreinen zijn grote gebieden met beperkt groen (gemiddeld 1%) en hebben dus veel potentie om in oppervlakte te vergroenen. Daarnaast zijn bedrijven in staat een eigen bijdrage te leveren, waardoor er met een beperkt bedrag veel bereikt kan worden.

Wat doet stichting Greendustry?


Greendustry zet de vergroening in gang door bedrijven actief te benaderen, een plan te ontwikkelen en subsidiemogelijkheden in kaart te brengen. Door bedrijven een voorstel te presenteren en ze te verleiden tot het veranderen naar meer groen, zet Greendustry het plan in werking en verlaagt ze de financiële drempel die veel bedrijven nu nog ervaren.

DONATEUR WORDEN
STICHTING
GREENDUSTRY

Wat willen we bereiken?


Greendustry wil 50 kleine en grote bedrijven vergroenen in 2023 en 2024, waarmee een totaal oppervlak van 100.000m2 wordt vergroend en zo’n 1.000.000 ton CO2 wordt gereduceerd. Door een beperkte bijdrage van Greendustry kunnen we samen een flinke besparing realiseren.

Hoe kunt u Greendustry steunen?


We kennen allemaal de CO2- vliegcompensatieprogramma’s. Die zijn natuurlijk prachtig, maar moeilijk in kaart te krijgen en ver weg. Met Greendustry proberen we donaties zo lokaal mogelijk in te zetten; we zetten schenkingen in voor het vergroenen in uw eigen buurt of gemeente. Doordat bedrijven en provincies het grootste deel van de kosten dragen, bent u als donateur in staat om een vliegwiel aan het draaien te krijgen dat met een relatief kleine bijdrage een grote impact kan maken.  

Financieel bijdragen?


  1. Door middel van een eenmalige gift. Dit kan door een bedrag over te maken naar: NL02 INGB 0676049729, tnv Stichting Greendustry
  2. Door te doneren als vaste donateur
  3. Door een nalatenschap ten goede te laten komen van ons werk

Vragen? Neem contact met ons op!

Blok56 - Website laten maken en Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646