Vergroenen? Wij helpen u op weg

Stichting Greendustry helpt u op weg door het maken van een plan, een goed ontwerp en door te helpen met vergunningen en subsidieaanvragen. Wij nemen u zelfs de complete organisatie uit handen, als u dat wilt. Geïnteresseerd? Dit is ons stappenplan: 

VERKENNING


  1. U wilt de mogelijkheden voor vergroenen verkennen en neemt contact op met Greendustry.  
  2. Wij gaan met u in gesprek en kijken naar uw wensen en de mogelijkheden van de panden en terreinen. Uitgangspunten hierbij zijn: Klimaat, uitstraling, biodiversiteit en tevreden werknemers. 
  3. Als blijkt dat we kunnen samenwerken, doen wij nader onderzoek. Indien van toepassing hebben we hierbij ook contact met het personeel en de andere bedrijven op het terrein.  
STAPPENPLAN
STICHTING
GREENDUSTRY

UITVOERING


  1. Wij maken een of meerdere ontwerpen die aansluiten bij uw wensen. Hierbij rekenen we de verwachte CO2- reductie uit en de voordelen voor het pand, de omgeving en de mensen die er werken. Ook maken we een raming van de kosten en schatten we de subsidiemogelijkheden in
  2. Wij zorgen dat u offertes kunt opvragen de hovenier of groenbedrijf van uw keuze. U doet rechtstreeks zaken met de hovenier.
  3. Na goedkeuring van het plan en een offerte begeleiden wij u bij eventuele aanvragen voor subsidies en vergunningen.

EVALUATIE EN NAZORG


  1. U bent verantwoordelijk voor het onderhouden van uw eigen pand, perceel of bedrijventerrein. U kunt natuurlijk wel altijd nog advies bij ons inwinnen. 
  2. Ons doel is om waar nodig ook een mentaliteitsverandering teweeg te brengen. We willen dan ook alle gebruikers van het bedrijfspand of bedrijventerrein stimuleren om zowel op het werk als thuis te kijken wat er nog beter kan op het gebied van het klimaat. Bijvoorbeeld door langs te gaan bij klimaatpleinen of deel te nemen aan klimaatgesprekken.nl.
Blok56 - Website laten maken en Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646