Missie

Stichting Greendustry wil de wereld mooier maken door het vergroenen van bedrijfspanden en complete bedrijventerreinen. We stimuleren bedrijven om te vergroenen met als doel een positief effect te hebben op biodiversiteit, klimaat en het welzijn van mensen. We ontzorgen bedrijven, gemeenten en BIZ’s bij het realiseren van groene omgevingen door middel van ontwerpen, advies over subsidies en projectmanagement. Ons streven is om de 100.000 hectare aan bedrijventerreinen in Nederland te vergroenen en de CO2-uitstoot te verminderen. We geloven dat groene bedrijventerreinen zorgen voor prettigere, gezondere werk- en verblijfsomgevingen, bevorderen van de natuurlijke waterhuishouding en stimuleren van biodiversiteit.

Visie

Bij Stichting Greendustry streven we naar een wereld waarin werken en natuur hand in hand gaan, waar groene omgevingen de norm zijn en bijdragen aan het welzijn van mensen en de bescherming van onze planeet. We willen een vliegwieleffect creëren, waarbij kleine inspanningen grote veranderingen teweegbrengen. Door bedrijven bewust te maken van de voordelen van vergroening en hen te ondersteunen met expertise en ontwerpen, streven we naar een duurzame samenleving waarin groen een integraal onderdeel is van de gebouwde omgeving. Onze visie is om een betere wereld te creëren, waarin groene bedrijfspanden en bedrijventerreinen zorgen voor een harmonieuze balans tussen mens en natuur.

Ons Team


Onze Partners


Informatie


Stichting Greendustry

Driebergseweg 17, 3708JA Zeist
info@greendustry.nl
06-48787535

Kvk nr.: 88280136
RSIN: 864563693
IBAN: NL02 INGB 0676049729

Blok56 - Website laten maken en Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646